Hu
Ro
En
Cart

Stimate cititor!

     De la înfiinţarea sa din anul 1995 Editura Status a avut ca scop editarea unor lucrări care - cu o solidă bază ştiinţifică - să prezinte realităţile societăţii noastre. Ne-am bazat în primul rând pe instituţiile şi atelierele de ştiinţe sociale, dar am avut o activitate comună şi cu comunităţi ştiinţifice care activează în alte domenii: de la matematică la muzică şi la medicină. După zece ani de activitate am avut recunoaşterea activităţii noastre ştiinţifice prin acreditarea de către Consiliului Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS) (cod 172). În activitatea noastră segmentul tot mai important a devenit editarea manualelor, cursurilor şi publicaţiilor universitare.
     Problema noastră stringentă este comunicarea cu cititorii noştri, prezentarea şi distribuirea operativă a volumelor apărute. Această pagină WEB a fost înfiinţată cu acest scop.
Puteţi cunoaşte cărţile apărute, dacă vreţi să le cumpăraţi, trimiteţi-ne un e-mail, cu datele dumneavoastră. La fel vă aşteptăm părerile, ideile, întrebările.
     Acestă pagină WEB este încă sub construcţie. Anumite funcţii încă nu sunt activate, sau au link-uri vechi. Ne cerem scuze pentru inconvenienţe.

Birtók József
director, Editura Status